U bent hier

De ouderraad gaat op brouwerijbezoek!

Als TSM Ouderraad organiseren we elk jaar een activiteit om andere ouders te leren kennen. Dit jaar nodigen wij jullie graag uit op een bezoek aan brouwerij Het Anker in Mechelen.

We doorkruisen de brouwerij en de whisky rijpingsmagazijnen. Op het dak van de brouwerij overschouwen we heel Mechelen. Afsluiten doen we met een degustatie van de bieren (een niet alcoholisch drankje is ook mogelijk).

Deze activiteit zal doorgaan op vrijdag 20 oktober 2017. We spreken af op het binnenplein van brouwerij het Anker, Guido Gezellelaan 49 om 18u45. De rondleiding begint om 19u. Parkeren kan op het Rode-Kruisplein of op de parking van de C&A in de Maurits Sabbestraat.

Wij hopen, onder het motto "ouders voor ouders", dat jullie graag met ons een avondje op stap willen gaan om op een leuke manier met elkaar kennis te maken!

Graag inschrijven vóór 18 oktober via mail naar ouderraadtsm@gmail.com of via onderstaand formulier.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 50 personen, deelname kost €5. Gelieve dit bedrag te storten op rekening van de ouderraad, de rekeningnummer is BE47 7310 3589 0880.

Uw inschrijving is definitief zodra we uw betaling ontvangen hebben. Meer informatie over de brouwerij kan je vinden op de website www.hetanker.be

Opgelet! De brouwerij is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, er zijn ca. 100 traptreden doorheen het parcours.

We zien jullie graag op 20 oktober, tot dan!

De ouderraad