U bent hier

Bente

Ik ben er zeker van dat het gaat lukken!

Bente is in 2015 gestart in 1A, Industriële Wetenschappen.

De ouders van Bente getuigen. Ondanks het feit dat Bente normaal gezien erg graag in het voetspoor van haar oudere broers loopt schrokken we er niet van dat ze op studievlak resoluut een heel andere kaart trok.

Bente zat in het vijfde leerjaar toen we samen met haar heel wat Mechelse scholen bezochten. Toen ze de kans kreeg om zich in te schrijven voor de denk- en doedagen bij TSM  twijfelde ze dan ook niet. Waar anders kreeg je de kans om wat je graag doet (wiskunde) ook om te zetten in iets praktisch? De samenwerking tussen hoofd en handen was meteen een schot in de roos. Na het beluisteren van de uitleg van de directeur en de leerlingen op de opendeurdag hadden ook wij als ouders het gevoel dat dit wel eens de school kon zijn waar Bente naar op zoek was.

Kleinschalig met een duidelijke visie, veel structuur maar bovenal met een warme insteek. We vroegen ons wel eens hardop af of ze er als meisje haar weg wel zou vinden maar ook daarin was zij zeer categoriek. Ik ben er zeker van dat dat wel gaat lukken, ik voel dat gewoon dus als ik me er geen zorgen over maak dan moeten jullie dat toch ook niet doen. Vandaag zien we een Bente die opgewekt naar school vertrekt, zich graag gezien voelt en die 100 % achter haar keuze staat. Meer kunnen wij ons als ouders echt niet wensen.