U bent hier

Imad

Ik ben fier op de weg die ik heb afgelegd!

Imad is in 2009 gestart in 1B

In de basisschool liep het niet zo goed. Ik had problemen met Nederlands en rekenen. Ze gaven me het advies om naar buso te gaan. Toen mijn vader me wou laten inschrijven in TSM zei de directeur dat ik dit advies beter zou opvolgen. Mijn vader wilde dat ik toch een kans kreeg. De directeur zei dat hij de leerkrachten zou vragen wat extra steun te geven. Na het eerste rapport zouden we het dan verder bekijken. 

De tweede week van het schooljaar gingen we op bosklassen en dat was voor mij een serieuze steun. De klasgenoten en leerkrachten beter leren kennen gaf me een goed gevoel. Ik merkte ook al snel dat mijn klassenleraar geloofde in mijn kansen en dat deed me veel plezier. Op mijn eerste rapport had ik slechts één tekort. Voor de rest kreeg ik heel wat positieve commentaar en de directeur feliciteerde me. Hij belde zelfs mijn vader op om te zeggen dat hij fier mocht zijn op zijn zoon. Toen wist ik echt dat ik in TSM mijn diploma zou behalen. 

Echte TSM'er

Leerlingen die het heel goed doen, krijgen op het einde van het schooljaar een medaille van échte TSM'er. Dat is de grootste eer die je kan behalen. Ik heb mijn medaille altijd bijgehouden. In de tweede en derde graad deed ik het ook goed. De leerkrachten staan er heel dicht bij hun leerlingen. Als je met iets zit, kan je altijd bij hen terecht. Ze waren altijd tevreden over mijn prestaties. In het zesde jaar zijn we op druivenpluk geweest in Frankrijk. Het was zwaar, maar de sfeer was schitterend. Toen we eens een vrij moment hadden zijn we naar de zee geweest. Met zijn allen van een duin lopen! Dat vergeet ik nooit meer. 

Nu zit ik in het zesde jaar Lassen Constructie. Na mijn zevende jaar wil ik lasser-controleur worden. Bij grote en moeilijke werken zoals een balkon of een brug roepen ze mij er dan bij.