U bent hier

Jorden

De dyslexie begeleiding was meer dan voldoende!

Jorden is in 2009 gestart in 1A Technologie en Media

Jorden zit nu in 6 Printmedia. Zijn  GIP (geïntegreerde proef)  gaat over de verschillende soorten stickers en plotters en hoe deze gemaakt worden. Volgend jaar wil hij 'Digital arts & entertainment' studeren aan de Howest hogeschool te Kortrijk.

Twijfel

Ik had begeleiding nodig voor mijn dyslexie. Ik twijfelde er vooral aan dat de school deze verwachtingen kon inlossen, maar na een bezoek bij de Opendeurdag was de twijfel weg. Nadien heb ik van mijn keuze ook geen spijt gekregen. De meertijdsklas, teksten op voorhand krijgen, de vragen kunnen beluisteren, langer kunnen werken als het nodig was,... het heeft me allemaal geholpen!

Start

De start in een kleine school was prettig. De vriendelijke leerkrachten en de sterke leerlingenbegeleiding blijven me bij. Ook de brede waaier aan mogelijkheden is zeker een troef. De studiereis van drie dagen naar Nederland is zeker één van de herinneringen die me voor de rest van mijn leven bijblijven. Het bezoek aan Rotterdam, de sfeer in de klas en het verblijf in de jeugdherberg, ... Allemaal fantastische herinneringen!

Duw in de rug

In mijn tweede jaar ben ik zwaar ziek geworden. Na overleg met de leerlingenbegeleiding hielden medeleerlingen cursussen bij en kreeg ik de taken en toetsen steeds doorgespeeld. Hierdoor ben ik toch geslaagd in mijn tweede jaar.