Webshop - Handleiding

TSM organiseert de verkoop van werkmateriaal, kledij, beschermingsmiddelen, laptops en software via deze webshop.

Via 'Overzicht per klas' krijgt u het overzicht per klas te zien, u klikt dan de klas van uw zoon of dochter aan voor het overzicht van de nodige items. Door op ‘Bestel dit item’ te klikken kan u het item aan uw bestelling toevoegen, of u klikt op de naam van het item om het meer in detail te bekijken.

Rechts op het scherm krijgt u steeds het overzicht te zien van de bestelde items, en kan u uiteindelijk ook gaan afrekenen.

Om het geheel overzichtelijk te houden is onderstaande verdeling opgemaakt.

  • GEREEDSCHAP

Dit zijn alle gereedschappen waarover de leerling moet beschikken. Indien u deze materialen reeds bezit dient de leerling deze bij de eerste praktijkles naar school mee te brengen, om het daar te laten tot einde van het schooljaar. Het gereedschap dat niet aangekocht is via de school dient van gelijkwaardige kwaliteit en functie te zijn als het door TSM aangeboden gereedschap.

Tijdens de eerste 2 weken van september wordt het gereedschap tijdens de praktijklessen verdeeld onder de leerlingen. Belangrijk is dan om steeds de bevestiging die volgt via mail na bestelling afgedrukt bij te hebben.

  • BESCHERMING

Alle beschermingsitems die worden aangeboden zijn gekeurd. Items die elders gekocht zijn worden niet aanvaard! Indien u deze items tijdens de voorgaande schooljaren heeft aangekocht via onze school mag u deze uiteraard wél blijven gebruiken.

  • KLEDIJ

Deze items zijn verplicht aan te kopen via de school en zijn voorzien van het TSM-logo. Indien u al beschikt over een volledige outfit van de afdeling kan deze verder gebruikt worden. Ook al is de afdeling gewijzigd van een werkvest naar een kaptrui, bijvoorbeeld.

Wanneer de leerling overgaat naar een andere afdeling dient wél de correcte outfit gekocht te worden. Bijvoorbeeld van 4EE (Elektriciteit-elektronica) naar 5PT (Podiumtechnieken).

U zal zien dat er voor veel klassen meerdere modellen van veiligheidsschoenen worden aangeboden (goedkoper of kwalitatiever), u dient hier steeds maar 1 paar schoenen te kiezen. U zal zien dat er geen keuze qua maat kan gemaakt worden. Bij afhalen wordt alles gepast, zowel de schoenen als kledij.

  • LAPTOPS

De laptop is verplicht aan te kopen door alle leerlingen secundair onderwijs van TSM. Hij dient uiteraard enkel aangekocht worden indien er nog niet eerder een laptop via de school aangekocht is. Meer info vindt u in de specifieke infobrief (hier te te bekijken), indien van toepassing voor u. Bent u op zoek naar een blanco contract voor laptop met afbetalingsplan? Dat vindt u hier.

  • SOFTWARE

Sommige klassen werken exclusief met digitaal cursusmateriaal, u zal dan voor deze klassen items van dit type kunnen bestellen. Hiertoe behoren licenties van bepaalde softwarepakketten. Opnieuw, dit wordt allemaal tijdens de eerste 2 weken van september onder de leerlingen verdeeld.

  • BOEKEN

Onder 'Boeken' zal u meer kunnen lezen over het praktische verloop van de bestelling en verdeling van de handboeken. Bestellen hiervan verloopt voorlopig niet via onze webshop maar via de firma Iddink.

Bij het afrekenen van de bestelling vragen we u enkele persoonlijke gegevens van de leerling in te vullen waarvoor u besteld. Zonder deze gegevens kunnen wij de bestelling niet verwerken.

Na voltooiing van de betaling ontvangt u via e-mail een bewijs van betaling en bestelling, gelieve dit goed bij te houden totdat de bestelde items zijn afgehaald.

Indien er ook broers of zussen op onze school zitten vragen wij u om deze aankopen gescheiden per leerling te doen. Op die manier krijgt ook iedere leerling apart mooi zijn materiaal en wordt het niet gemengd met dat van de broer of zus.

Gelieve ten laatste op 7 juli 2018 uw bestelling te plaatsen. Op die manier garandeert TSM u begin september de levering. Indien u uw zoon of dochter nog inschrijft na die datum, vragen we om zo snel mogelijk na die inschrijving het nodige te bestellen.

Indien u nog vragen heeft omtrent de werking van onze webshop, kan u ons steeds contacteren via onderstaande kanalen.

 015 646 900

 [email protected]

 

Mijn bestellingen

Er zijn nog geen items toegevoegd.